Huolto

Ammattilaiset palveluksessasi

Huoltomme palvelee sinua kaikissa veneisiin, moottoreihin, vesijetteihin, mönkijöihin ja moottorikelkkoihin liittyvissä huoltotarpeissa. Toimimme valtuutettuna Mercury, Honda, Ski-Doo, Lynx, Sea-doo ja Can-Am -merkkihuoltona, minkä lisäksi huollamme ammattitaidolla kaikki myymämme merkit. Tarjoamme kattavan valikoiman alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita.

Palvelemme mielellämme myös muiden merkkien huoltotarpeissa. Voit tiedustella huoltomahdollisuutta, aikatauluja ja huollon yksityiskohtia helposti lähettämällä meille viestiä alla olevalla lomakkeella.

Rahoitus

Myös huoltokulut ja varaosat voit maksaa joustavasti sinulle sopivissa osissa. Tee hakemus kätevästi jo etukäteen verkossa ja huollata laitteesi huolettomasti.

Veneiden talvisäilytys

Talvisäilytyspalvelun ansiosta voit keskittyä täysin vaivattomaan veneilyyn. Nostamme vesiltä, pesemme, huollamme ja laitamme talviteloille veneet aina 18 000 kg asti.

Vaihdokit

Otamme vaihdossa käytettyjä veneitä, perämoottoreita, vesijettejä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Tutustu kattavaan valikoimaan huippukuntoisia vaihtolaitteitamme.

Kuinka voimme palvella
 huoltoon liittyen?

Kerro meille hieman lisätietoja vian laadusta sekä minkä merkkisestä ja mallisesta laitteesta on kyse. Täsmennä mahdollisuuksiesi mukaan laitteen sarjanumero ja toiveesi huollon ajankohdalle, jotta pystymme parhaiten palvelemaan sinua. Pyrimme olemaan yhteydessä vielä saman päivän aikana!