Mopot ja skootterit

Nyt uutuutena Vene-Hietsulta mopot ja skootterit kaikkiin kesän rientoihin!

Jos asfaltti polttaa ja vauhtijalka vipattaa, on aika hankkia uusi menopeli. Tarjoamme vauhdinkaipuuseen laajan valikoiman mopoja ja skoottereita suosikkivalmistajilta. Näistä kaksipyöräisistä löytyy varmasti sopiva malli jokaiseen makuun, tarpeeseen ja ympäristöön.

Suosituimmat mallit ovat nähtävillä myymälässä ja valmiina toimitukseen, tervetuloa tutustumaan!

Aprilia

Aprilia on tunnettu innovatiivisesta suunnittelusta ja tuotekehityksestä sekä pyöriensä kiistämättömästä tehokkuudesta. Kilpamaailmasta inspiraatiota saanut muotoilu viehättää varmasti nuorempaakin polvea.

Vene-Hietsulta löydät seuraavat Aprilia-mopot ja skootterit:

SR 50 R
RX 50 Factory
SX 50 Factory
SX 50

Piaggio

Piaggio näyttää meille miten yhdistetään teknologia ja taide, hyvät ideat ja loistava muotoilu. Toiminnallisuuskin voi olla hauskaa ja käytännöllisyys kaunista!

Tervetuloa tutustumaan seuraaviin Piaggio-skoottereihin:

Liberty 50
Zip 50
NRG 50
Typhoon 50

Vespa

Ajaton klassikko, joka kiinnittää varmasti ohikulkijoiden huomion! Jo yli 70-vuotiaan Vespan malleissa yhdistyvät edelleen perinne, tyyli ja suorityskyky.

Tervetuloa tutustumaan Vespa-valikoimaamme:

Primavera
Sprint
GTS
GTS Super
Sei Giorni
946

Gilera

Gilera on legendaarinen italialainen moottoripyöräbrändi, jolla on juuret yli 100 vuoden takana. Gileran pyörät ovat taatusti tyylikkäitä ja urheilullisia, ja niissä yhdistyy myös nykyaikainen teknologia ja suorituskyky.

Tervetuloa tutustumaan Gilera-valikoimaamme:

Runner 50
SMT 50
RCR 50

Derbi

Derbi-moottoripyörät ovat syntyneet tarjoamaan suorituskykyä ja ajonautintoa kaikissa tilanteissa, niin teillä kuin maastossakin. Derbi-tuotevalikoimassa yhdistyvät kaupunkiliikenteen, tieajon ja maastoajon olosuhteisiin soveltuvat ratkaisut, sekä tietysti uniikki muotoilu ja tyyli.

Tervetuloa tututumaan Derbi-pyöriimme:

SENDA X-TREME 50 SM
SENDA RACING 50 SM
SENDA DRD X-TREME 50 R

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle!
Myymälämme palvelee Imatralla arkisin klo 8.30 – 17.00 sekä lauantaisin klo 10.00 – 14.00.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen mopo- ja skootterivalikoimaamme. Kirjoita viestisi tai jätä meille soittopyyntö tällä lomakkeella, niin olemme parhaamme mukaan yhteydessä sinuun jo saman päivän aikana!

digi-mediakolmio

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="20"]

Katso myös nämä tarjoukset