Talvisäilytys

Kokonaisvaltaista palvelua

Vesilläliikkujille olemme täyden palvelun venetalo. Nostamme vesiltä, pesemme, huollamme ja laitamme talviteloille vuosittain yli 200 venettä. Sinun ei tarvitse kuin keskittyä täysin vaivattomaan veneilyyn! Valittavanasi on runsaasta säilytyskapasiteetistamme joko lämmitetty tai kylmä hallipaikka.

Olemme alueellamme ainutlaatuinen veneiden talvisäilytyspalveluja tarjoava toimija. Otamme vastaan veneet aina 18 000 kg asti. Hallien lisäksi tontillamme on tilaa omatoimiseen talvisäilytykseen. Kauden kynnyksellä kaikki huoltopalvelut, varaosat ja tarvikkeet ovat kätevästi lähellä.

Rahoitus

Myös talvisäilytyskulut voit maksaa joustavasti sinulle sopivissa osissa. Tee hakemus kätevästi jo etukäteen verkossa ja hoida veneesi talvisäilytys huoletta.

Huolto

Huoltomme palvelee sinua ammattitaidolla kaikissa veneisiin, perämoottoreihin, vesijetteihin, mönkijöihin ja moottorikelkkoihin liittyvissä huoltotarpeissa.

Vaihdokit

Otamme vaihdossa käytettyjä veneitä, perämoottoreita, vesijettejä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Tutustu kattavaan valikoimaan huippukuntoisia vaihtolaitteitamme.

Kysy talvisäilytyksestä, me palvelemme!

Tarjoamme kokonaisvaltaiset talvisäilytyspalvelut, jotta voit keskittyä olennaiseen. Tiedustele juuri sinulle sopivaa talvisäilytyspalvelua helposti tällä lomakkeella. Pyrimme parhaamme mukaan olemaan yhteydessä vielä saman päivän aikana!