Moottorivene-AMT-fc86be376dfe1c8d-large

AMT 175 BRf

29.390,00

Nyt meillä odotettu uutuus!! Tervetuloa tutustumaan.

Tarjoushinta 29.390,- (normaalisti 33.290,-)

AMT 175 BRf on kestävä alumiinirunkoinen monitaituri, joka sopii niin mökkikäyttön, retkeilyyn kuin puhtaaksi yleisveneeksi. Sisustaltaan vene on kokoluokkansa tilavin, ja tilajärjestely on huolella suunniteltu.

AMT:n F-alumiinisarjaan kuuluva AMT 175 BRf edustaa muotoilultaan uusinta AMT-sukupolvea. Sisustaltaan vene on identtinen lasikuituisen 175 BR -sisarmallin kanssa, mutta runko on täysin uusi. Alumiinirunko on valmistettu erityisvahvasta merialumiinista kestämään kolhuja ja aktiivistä käyttöä tarvittaessa vaikkapa vuoden ympäri. Veneen suunnittelussa on keskitytty paitsi tyylikkään kokonaisuuden luomiseen, myös turvalliseen ja vaivattomaan veneilyyn.

Kuten AMT-veneissä yleensä, myös 175 BRf:ssä on kattava vakiovarustelu. Kahden ergonomisesti suunnitellun pulpetin väliin on asennettu yksiosainen väliovi, joka tehokkaasti lisää perässä istuvien tuulensuojaa, ja takaosassa on yhteensä neljälle lepuuttajalle omat telineet. Kiinteät Abloy-lukot, tyynysarja, 60 litran polttoainesäiliö sekä kaikki perusveneilytarvikkeet (ankkuri, kiinnitys- köydet, ankkuriköysi, lepuuttajat) sisältyvät veneen hintaan. Peräpenkin takaa löytyy vakiona tilava kuomukotelo ja takaosaan on lisäksi mahdollista asentaa jalallinen pöytä. Pöytälevy kuuluu veneen vakiohintaan (muodostuu apukuljettajan pulpetin etulevystä) mutta pöydän jalka hankitaan erikseen. Kuluttajaa kiinnostanee myös kaudesta 2018 lähtien veneeseen vakiovarusteena sisältyvä Raymarine Axiom 9 -karttaplotteri kosketusnäytöllä, jolle on selkeä paikka modernissa mittaripanelissa.

Laajan lisävarustelistan avulla vene on helppo räätälöidä omaan käyttöön sopivaksi. Lisävarustevalikoimassa on mm. kautta pidentävä peräkuomu, roskilta suojaava satamapeite, viihteellisyyttä parantava audiosoitin ja vesihiihtokaari, turkin massiivipuinen teak-sarja sekä trimmitasot.

1 varastossa

tuotetunnus (SKU) AMT 175 BRf
Osasto:
Share

Kiinnostuitko?

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen tähän tuotteeseen! Jätä meille soittopyyntö, kysy lisää tai pyydä vaihtotarjous tällä lomakkeella. Olemme parhaamme mukaan yhteydessä sinuun jo saman päivän aikana!

Kuvaus
Lisätiedot
 • Toimituskulut: 750 €
  Paino: 580 kg
  Sijainti: Imatra, Etelä-Karjala
  Vuosimalli: 2019
  Runkomateriaali: Alumiini
  Leveys: 2.08 m
  Lisätiedot moottori:
  Merkki: Honda
  Malli: BF 80
  Moottorin takuu 5 vuotta.

 • Weight580 kg
  Dimensions5.15 x 2.08 m