64cfd969cd409b98-large
c59ed8439ee811c0-large82eb1787d2c56148-large00b5e8881179af11-large

Can-Am Outlander Max

13.390,00

Outlander MAX muuntautuu hetkessä yhden hengen mallista kahden istuttavaksi. Yhden hengen mallina istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas kahden istuttavana matkustajalla on verrattoman mukavat oltavat.

Markkinoiden johtava 62 hv:n Rotax 650 V2 -moottori. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta. Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

Portaattoman CVT-vaihteiston ansiosta vaihtaminen tapahtuu saumattomasti ja juuri oikeaan aikaan. Ajon vaivattomuutta lisää luotettava moottorijarrutustoiminto, joka auttaa hidastamaan alamäessä.

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

Outlander on kokenut kaikkien aikojen uudistuksen. Etuosan kaarevat A-tukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät tuovat lisää leveyttä ja parantavat käsiteltävyyttä. Takapyörien erillisjousitus eliminoi raideleveyden ja pyörien sivukallistuman muutokset, mikä parantaa pyörien pystysuuntaista hallintaa. Rotax-moottori takaa parhaat pito- ja voimansiirto-ominaisuudet.

Uusi ergonomisesti muotoiltu hallintamoduuli. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukalollesi ja kädensijoille. LED-valo helpottaa lämpötila-asetuksien lukemista. Paluu edelliseen lämmitysasetukseen. Sammutus yhdellä kosketuksella.

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

12″ alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26″ Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

Markkinoiden paras 750 kg:n hinauskapasiteetti, etu- ja takaosan telineet LinQ-kiinnityspisteillä ja monitoimimittaristo tekevät Outlanderista luotettavan kumppanin työhön ja vapaalle.

1 varastossa

tuotetunnus (SKU) Can-Am Outlander Max
Osasto:
Share

Kiinnostuitko?

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen tähän tuotteeseen! Jätä meille soittopyyntö, kysy lisää tai pyydä vaihtotarjous tällä lomakkeella. Olemme parhaamme mukaan yhteydessä sinuun jo saman päivän aikana!

Tuotekuvaus

Toimituskulut: 390 €
Laji: Traktorimönkijä
Sijainti: Imatra, Etelä-Karjala
Väri: Musta
Vuosimalli: 2020
Moottori: 650 cm3, 4-tahti
Vetotapa: Neliveto