Can-Am-Outlander-09ca51660b73584e-large

Can-Am Outlander

11.890,00

Outlander 6×6 450 PRO+ tekee maastossa ajamisesta helppoa ja luotettavaa. Rotax 450 -moottori tarjoaa reippaasti vääntöä ja monikäyttöinen takalava mahdollistaa jopa 159 kg:n kuormauskapasiteetin. PRO+ -paketti viimeistelee kokonaisuuden.

Yksisylinterinen, 38 hv:n nestejäähdytteinen Rotax 450 -moottori selviytyy raskaimmistakin töistä ja hankalimmistakin maastoista. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tehoa ja suorituskykyä ollen samalla sekä luotettava että tehokas. Luotettavat ja helposti huollettavat Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

Outlanderin portaattoman vaihteiston (CVT) ansiosta vaihtamista ei tarvita. Se on kalibroitu tuottamaan aina optimaalinen vääntömomentti kaikissa olosuhteissa. Moottorijarrutus puolestaan vähentää nopeutta automaattisesti alamäessä. Hitaan alueen erittäin tiheä välitys helpottaa mönkijän ohjaamista vaativissa olosuhteissa, esimerkiksi vedettäessä perävaunua tai syvässä mudassa.

Tunne maasto täysin uudella tavalla 3-asentoisen, dynaamisen ohjaustehostimen (DPS) avulla, joka avustaa kuljettajaa kätevästi sopeuttaen ohjaustehostuksen tason ajonopeuteen. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi. Valitse kolmesta tilasta haluamasi.

Visco-Lok† QE -tasauspyörästössä on kaikki nopeatoimisen Visco-Lok†-tasauspyörästön vakioversion ominaisuudet ja edut, mutta se kytkeytyy vieläkin nopeammin raskasta käyttöä varten. Tässä tasauspyörästössä ei joistakin kilpailevista järjestelmistä poiketen ole nopeudenrajoitinta.

Markkinoiden paras 750 kg:n hinauskapasiteetti sekä etu- ja takaosan telineet tavaratilan jatkeilla ja LinQ-kiinnityspisteillä tekevät Outlander 6×6 -mönkijästä luotettavan kumppanin työhön ja vapaalle.

Uusi ergonomisesti muotoiltu hallintamoduuli. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille. LED-valo helpottaa lämpötila-asetuksien lukemista. Palaa aikaisempaan lämmitysasetukseen. Sammutus yhdellä kosketuksella.

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

12″ alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26″ Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

1 varastossa

tuotetunnus (SKU) Can-Am Outlander
Osasto:
Share

Kiinnostuitko?

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen tähän tuotteeseen! Jätä meille soittopyyntö, kysy lisää tai pyydä vaihtotarjous tällä lomakkeella. Olemme parhaamme mukaan yhteydessä sinuun jo saman päivän aikana!

Tuotekuvaus

Toimituskulut: 390 €
Laji: Traktorimönkijä
Sijainti: Imatra, Etelä-Karjala
Väri: Vihreä
Vuosimalli: 2020
Moottori: 450 cm3, 4-tahti
Vetotapa: Neliveto