Can-Am-Traxter-fb59c4dec701db0b-large

Can-Am Traxter

15.990,00

Esittelykappale erikoishintaan täydellä 2-vuoden takuulla. Lisäksi saatavilla takuun päälle 36kk Best-turva hintaan 300 euroa.

4-TILAINEN VETOJÄRJESTELMÄ

PAREMPI KONTROLLI

Visco-Lok QE † -etutasauspyörästön ja lukittavan takatasauspyörästön ansiosta 4-tilainen vetojärjestelmä tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet erilaisiin maasto-oloihin ja käyttötarkoituksiin. Kuljettaja voi valita erillisten etu- ja takapään vipukytkinten avulla seuraavat vetotilat: 2×4 (takapyörästö vapautettu) tiukkoihin käännöksiin ja nurmipintojen suojelemiseksi, 2×4 (takapyörästön lukitus tarpeen mukaan) tehokkaampaan 2-pyörävetoon, 4×4 (takapyörästö vapautettu) parempaan hallittavuuteen hankalassa maastossa sekä 4×4 (takapyörästö lukittu) maksimaaliseen pitoon. Porrasvaihteiden ansiosta takatasauspyörästö reagoi herkemmin, ei vaadi huoltoa ja on tehokkaampi ja rakenteeltaan yksinkertaisempi.

14″ mustat alumiinivaluvanteet ja 27″ Maxxis Coronado -renkaat

Erittäin kestävän tavaralavan kantokyky on 390 kg, ja se on helppo tyhjentää. Siinä on mm. kätevät syvennykset ämpäreille, integroidut kiinnityskohdat sivuseinillä ja runsaasti sidontapisteitä. Tilavan lavan kapasiteetti on helppo optimoida jakamalla se osiin integroitujen syvennysten avulla. Lava voidaan jakaa esimerkiksi vanerilevyillä, ja sen pituutta voidaan lisätä jatkeilla. Jämerä takaluukku kestää tavanomaisia maataloustöitä ja soveltuu myös istuimeksi ruokatauolla (enimmäiskuormitus: 113 kg)

Dynaaminen ohjaustehostin (DPS) on viritetty hyötykäyttöä silmällä pitäen, mutta se reagoi tunnokkaasti myös huvikäytössä. DPS parantaa ohjaustuntumaa hitaalla nopeudella tapahtuvassa työskentelyssä ja ajettaessa haastavassa maastossa. Se on suunniteltu tehostamaan ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla ja enemmän pienillä nopeuksilla.

1 varastossa

tuotetunnus (SKU) Can-Am Traxter
Osasto:
Share

Kiinnostuitko?

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen tähän tuotteeseen! Jätä meille soittopyyntö, kysy lisää tai pyydä vaihtotarjous tällä lomakkeella. Olemme parhaamme mukaan yhteydessä sinuun jo saman päivän aikana!

Kuvaus
 • Laji: Traktorimönkijä
  Sijainti: Imatra, Etelä-Karjala
  Väri: Vihreä
  Vuosimalli: 2018
  Moottori: 800 cm3, 4-tahti
  Vetotapa: Neliveto
  Rek.nro: 779-CAT