Tuotteet

– Valikoima vesille ja maille –

Tunnetusti täyden palvelun venetalosta löydät maakunnan monipuolisimman esittelymalliston. Tule tutustumaan uusiin veneisiin, perämoottoreihin ja vesijetteihin sekä kattavaan tarvike- ja varaosavalikoimaamme. Tarjoamme lisäksi kaiken tarvittavan navigointiin. Edustamme laadukkaita venemaailman tuotemerkkejä, jotka ovat alueellamme osin täysin uniikkeja. Emme palvele pelkästään vesilläliikkujia. Maille tarjoamme mönkijät ja moottorikelkat monipuoliseen moottoriurheiluun sekä esimerkiksi työkäyttöön. Myymälästämme löytyy lisäksi kattavasti varusteita ja tarvikkeita kaikissa tuoteryhmissä. Mitä hyllystämme ei löydy, tilaamme sen sinulle.

Veneet

Oli tarkoituksesi sitten edetä soudellen, kalastaa, huviveneillä tai viettää pidempiä aikoja vesillä, meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoehto. Esittelyvalikoimamme on maakunnan laajin.

Tutustu

Perämoottorit

Meiltä löydät perinteiset perämoottorit sekä sisäperämoottorit aina pienestä veneestä ja rauhallisesta menosta vaativimpiin tehontarpeisiin ja isompiin aluksiin asti.

Tutustu

Vesijetit

Vesijetti hauskaksi, vähäkulutuksiseksi menopeliksi kesän mökkilomien vetonaulaksi tai aktiivisen vesiurheilun harrastamiseen? Valikoimassamme on valinnanvaraa alan laadukkailta merkeiltä.

Tutustu

Mönkijät

Mönkijät aina käytännöllisistä työvälineistä moottoriurheilun aktiiviselle harrastajalle asti. Meiltä löydät lisäksi kattavasti lisätarvikkeita, varusteita ja varaosia.

Tutustu
Moottorikelkat - Vene-Hietsu

Moottorikelkat

Talven vauhdin takaavat valikoimamme moottorikelkat alan suosituilta merkeiltä. Paikan päältä löydät lisäksi tarvittavat ajovarusteet ja tarvikkeet.

Tutustu
Tarvikkeet ja varusteet - Vene-Hietsu

Tarvikkeet ja varusteet

Paikan päältä löydät monipuolisesti tuotteita vapaa-ajalle ja moottoriurheiluun vesille ja maille. Mikäli jotain etsimääsi ei ole hyllyssämme, tilaamme sen sinulle!

Tutustu

Laiturit ja laituritarvikkeet

Kauttamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia laitureita ja satamakokonaisuuksia rannalle kuin rannalle. Autamme sinua mielellämme suunnittelussa.

Tutustu

Venetrailerit ja perävaunut

Paikan päällä on aina trailereita ja peräkärryjä valmiina erikokoisiin kuljetustarpeisiin. Toimitamme lisäksi erilaiset kuljetusvälineet erittäin kattavasta valikoimasta.

Tutustu