Välineet huollon tarpeessa?

Huolto

Huoltomme palvelee sinua kaikissa veneisiin, moottoreihin, vesijetteihin, mönkijöihin ja moottorikelkkoihin liittyvissä huoltotarpeissa.

Ammattilaiset palveluksessasi

Toimimme valtuutettuna Mercury, Yamaha, Suzuki, Honda, Ski-Doo, Lynx, Sea-doo ja Can-Am -merkkihuoltona, minkä lisäksi huollamme ammattitaidolla kaikki myymämme merkit. Tarjoamme kattavan valikoiman alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita.

Palvelemme mielellämme myös muiden merkkien huoltotarpeissa. Voit tiedustella huoltomahdollisuutta, aikatauluja ja huollon yksityiskohtia helposti lähettämällä meille viestiä alla olevalla lomakkeella.

Kysy lisää huoltopalvelusta!

Huoltoihin ja varaosiin liittyvissä asioissa voit olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai jättää kyselyn alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Saku Pullinen

Huolto/Varaosat

Saku Pullinen

p. 040 720 1351

N

Rahoitus

Laitteiden lisäksi, myös huoltokulut ja varaosat voit maksaa joustavasti sinulle sopivissa osissa. Tee hakemus kätevästi jo etukäteen verkossa ja huollata laitteesi huolettomasti.

N

Vaihdokit

Otamme vaihdossa käytettyjä veneitä, perämoottoreita, vesijettejä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Tutustu valikoimaan huippukuntoisia vaihtolaitteitamme.

N

Veneiden talvisäilytys

Talvisäilytyspalvelun ansiosta voit keskittyä vaivattomaan veneilyyn. Nostamme vesiltä, pesemme, huollamme ja laitamme talviteloille veneet aina 30 000 kg / 20m asti.

Kiinnostuitko?

Jätä meille viesti

8 + 9 =