Vene talviteloille?

Talvisäilytys

Vesilläliikkujille olemme täyden palvelun venetalo. Nostamme vesiltä, pesemme, huollamme ja laitamme talviteloille vuosittain yli 200 venettä.

Kokonaisvaltaista palvelua

Veneen talvisäilytys helpoksi

Sinun ei tarvitse kuin keskittyä täysin vaivattomaan veneilyyn! Valittavanasi on runsaasta säilytyskapasiteetistamme joko lämmitetty tai kylmä hallipaikka.

Olemme alueellamme ainutlaatuinen veneiden talvisäilytyspalveluja tarjoava toimija. Otamme vastaan veneet aina 30 000 kg / 20 metriin asti. Hallien lisäksi tontillamme on tilaa omatoimiseen talvisäilytykseen. Kauden kynnyksellä kaikki huoltopalvelut, varaosat ja tarvikkeet ovat kätevästi lähellä. Kysy lisää talvisäilytyksestä jättämällä meille viesti oheisella yhteydenottolomakkeella.

 

N

Rahoitus

Laitteiden lisäksi, myös huoltokulut ja varaosat voit maksaa joustavasti sinulle sopivissa osissa. Tee hakemus kätevästi jo etukäteen verkossa ja huollata laitteesi huolettomasti.

N

Vaihdokit

Otamme vaihdossa käytettyjä veneitä, perämoottoreita, vesijettejä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Tutustu valikoimaan huippukuntoisia vaihtolaitteitamme.

N

Veneiden talvisäilytys

Talvisäilytyspalvelun ansiosta voit keskittyä vaivattomaan veneilyyn. Nostamme vesiltä, pesemme, huollamme ja laitamme talviteloille veneet aina 30 000 kg / 20m asti.

Kiinnostuitko?

Jätä meille viesti

5 + 14 =